‘’Okçular Tepesi mesabesindeki Demokrasi Meydanlarını Terk etmeyelim’’

‘’Okçular Tepesi mesabesindeki Demokrasi Meydanlarını Terk etmeyelim’’

AK PARTİ İstanbul Milletvekili Abdullah BAŞÇI; ‘’ Okçular Tepesi konumundaki ‘ Demokrasi Meydanlarını ‘ Sayın Cumhurbaşkanımız ve Başkomutanımızın ikinci bir emrine kadar terk etmeyelim’ ifadelerinde bulundu.

AK PARTİ İstanbul Milletvekili Abdullah BAŞÇI; ’15 Temmuz FETÖ’cü askerlerin darbe girişiminin püskürtülmesinin ardından Türkiye’nin 81 ilinde vatandaşlar sokaklara döküldü. Cumhurbaşkanımız ve Başkomutanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, vatandaşlarımızın meydanları terk etmemesi yönünde uyarıları doğrultusunda meydanları terk etmiyoruz. Meydanları terk ettiğimiz takdirde neleri kaybedeceğimizin bu asil millet bilincinde ve farkındadır.  FETÖ Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine milyonlar tepki gösteriyor. 24 saati aşan protestolar boyunca adeta destan yazan vatandaşlar demokrasi nöbetini kararlılıkla sürdürüyor.  Tehlikenin tam olarak geçmediğinin farkındayız.  Tehlikeyi püskürtmek için dik duruşumuzu millet olarak sürdürmeye devam etmeliyiz.

AK PARTİ İstanbul Milletvekili Abdullah BAŞÇI; "Demokrasi nöbetlerini bölüşelim ama Okçular Tepesini asla terk etmeyelim.  Lütfen alanları boşaltmayalım, demokrasi nöbetlerini bölüşelim ama Okçular Tepesini asla terk etmeyelim. Türkiye olarak ekonomik ve büyüme değerleri noktasından önünün açık olduğuna inancımız tamdır. Bu Asil milleti ve ülkeyi durdurmaya güçleri yetmeyecektir. Ülkemiz ve bölgemiz üzerinde hesabı olan emperyalist ülkeler, bizim gibi ülkelerde her zaman bu vb. kalkışmalar için taşeronları sürekli olarak hem üretmişler, hem de bu tür kalkışmalar için kullanılmaya müsait kişi ve kurumlar hazır olarak bekletilmektedir. Önümüzdeki günlerde ekonomimizin de istikrara kavuşacağına inancımız tamdır. Bu ülkeyi ekonomik, sosyal ve siyasal olarak karıştırmaya da güçleri yetmeyecektir. Bu süreçte birlik ve beraberlik içinde hareket eden bütün parti liderlerimize ve vatandaşlarımıza çok teşekkür ederim. Türkiye’mizin bir İç savaş ile karşı karşıya kalmasını bekleyenler, ellerini ovuşturanlar da sukutu hayal ile karşılaşmışlardır’ şeklinde konuştu.