Öğretmen Akademileri’nden teşekkür yemeği

Öğretmen Akademileri’nden teşekkür yemeği

İstanbul Öğretmen Akademileri, yıl boyunca kendilerine destek veren sanat, edebiyat ve düşünce dünyasından isimlerle, verdiği davette bir araya geldi

İSTANBUL (AA) - İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından bu yıl faaliyete geçirilen İstanbul Öğretmen Akademileri’nde, yıl boyunca ders veren yazar, sanatçı ve akademisyenler, İstanbul Öğretmen Akademileri’nin davetinde buluştu.

Galata Kulesi Haveran Restorant’taki teşekkür yemeğinde konuşan İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Faruk Yelkenci, 5 Kasım 2016’dan beri süren programlara katkıda bulunan katılımcılarla beraber olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Yelkenci şunları söyledi:

“İstanbul Öğretmen Akademileri gibi bir marka programın oluşmasında, 5 Kasım’dan bugüne kadar katkılarınızdan ötürü sizlere teşekkür ediyorum. İstanbul Öğretmen Akademileri farklı bir bakış açısıyla gönüllülük esasına dayanan, insan, mekan ve yöntem açısından sivilleşmeye örnek bir programdır. Asırlardır biriktirdiğimiz inşa edici değerlerimizden tevarüs eden usulü, ruhu olan, estetik mekanlarda öğretmenlerimize aktarmak istedik. Bize destek verdiğiniz için teşekkür ediyorum. Önümüzdeki yıl da desteklerinizi bekliyorum.”

Programa Atalay Taşdiken, İlhami Atalay, Erol Sayan, Prof. Uğur Derman, Bestami Yazgan, Göksel Baktagir, Melihat Gülses, Turan Koç, Süleyman Erguner gibi tanınmış isimler katıldı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler