"Nostalji Rüzgarı" fotoğraf sergisi açıldı

"Nostalji Rüzgarı" fotoğraf sergisi açıldı

ANKARA (AA) - Altındağ Belediyesi tarafından düzenlenen "Nostalji Rüzgarı" isimli fotoğraf sergisi açıldı. Altındağ Belediyesinden yapılan yazılı...

ANKARA (AA) - Altındağ Belediyesi tarafından düzenlenen "Nostalji Rüzgarı" isimli fotoğraf sergisi açıldı.

Altındağ Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Hacılar Kadın Eğitim Kültür Merkezi'nde düzenlenen sergide, sandıklarda bekleyen eski albümler, sararan fotoğraflar ve depolarda tozlanan eski eşyalardan oluşan yaklaşık 100 obje yer alıyor.

Sergiye 50 yıllık radyosuyla katılan Kültür Merkezi üyelerinden Şadiye İnanç, geçmişin kendisi için büyük önem taşıdığını belirtti.

İnanç, sergilediği ve gözü gibi baktığı dede yadigarı radyonun kendisine bırakılan en güzel miras olduğunu kaydederek televizyon yokken haberleri radyodan takip ettiklerini aktardı.

Hayriye Dağdemir de 44 yıllık bir fotoğrafıyla sergiye katıldı. Demir, "Mahallemizde küçük bir stüdyo vardı hatırlıyorum. Yaşlı bir amca çekti fotoğrafımızı. Bu fotoğrafta eşim, ben, eşimin ailesi ve benim ailem var. Gençliğim geldi aklıma. 2 yıl önce eşimi kaybettim. Onunla geçirdiğim güzel günleri hatırladım ve duygulandım. Çok iyi oldu bu sergi, eskileri andık. Gün gelecek hepimiz fotoğraflardan hatırlanacağız." ifadelerini kullandı.

Sergi, 13 Şubat Pazartesi gününe kadar ziyaret edilebilecek.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler