NNYÜ'den Başkan Büyükkılıç'a ziyaret

NNYÜ'den Başkan Büyükkılıç'a ziyaret

KAYSERİ (AA) - Nuh Naci Yazgan Üniversitesi (NNYÜ) Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayşe Sağsöz, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ı...

KAYSERİ (AA) - Nuh Naci Yazgan Üniversitesi (NNYÜ) Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayşe Sağsöz, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ı ziyaret etti.
Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Prof. Dr. Ayşe Sağsöz, Başkan Memduh Büyükkılıç’a, Erciyes Üniversitesi Deprem Araştırma Merkezi ile Davud El-Kayseri Tasavvuf Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezini Kayseri’ye kazandırdığı için teşekkür etti.
Kendilerinin de "Yaşlılıkta Gençlik Mahallesi" adlı bir projeleri olduğunu ifade eden Sağsöz, "Projeyle, kendi kendine yetebilen (ekonomik açıdan dışarıya bağlı olmayan) yaşlılar için belediyenin tahsis edeceği bir alanda yerleşim birimi oluşturmayı amaçlıyoruz. Bu projemiz bir ilk olup Melikgazi Belediyesi ile ortak gerçekleştirmek istiyoruz. Projenin amacı, yaşlıların ekonomik, sosyal ve kültürel açılardan yaşam kalitelerini artırmak ve yaşlıları sosyal hayata kazandırmak” ifadelerini kullandı.
Başkan Büyükkılıç ise Melikgazi Belediyesinin bilimin hizmetkarı olduğunu dile getirerek, üniversitelerle her türlü ortak proje, etkinlik ve çalışmaya açık olduklarını kaydetti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler