Niloya, arkadaşları Mete ve Tospik’le birlikte Konya’ya geliyor!

Niloya, arkadaşları Mete ve Tospik’le birlikte Konya’ya geliyor!

Niloya ve arkadaşları, Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenecek Çocuk Şenliği kapsamında 17 Eylül Cumartesi günü Akşehir Cumhuriyet Meydanı’nda, 18 Eylül Pazar günü ise Ilgın Belediye Binası önünde sevenleriyle buluşacak

Türkiye’nin sevilen yerli çizgi film kahramanı Niloya, arkadaşları Mete ve Tospik’le birlikte minik dostları ile Konya'da buluşacak. Kahramanlar, interaktif gerçekleştirecekleri gösterileri ile miniklere keyifli, bir o kadar da eğlenceli anlar yaşatacak.

Niloya ve arkadaşları, Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenecek Çocuk Şenliği kapsamında 17 Eylül Cumartesi günü Akşehir Cumhuriyet Meydanı’nda, 18 Eylül Pazar günü ise Ilgın Belediye Binası önünde sevenleriyle bir araya gelecek. Gösteriler 16.00 ile 21.00 saatleri arasında gerçekleşecek.

YouTube’da yaklaşık 5 milyon abone sayısı ile 7’den 70’e herkesin ilgisini çeken Niloya, TRT Çocuk ekranlarında her gün yayınlanan bölümleriyle büyük beğeni toplarken mutluluk dünyasının kapılarını Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Çocuk Şenliği’nde açıyor.

Her gün yeni şeyler öğrenen, öğrendikçe daha çok merak eden, merak ettikçe de mutlu olan Niloya ve arkadaşları hafızalara kazınan şarkıları, dansları ile interaktif bir gösteriye imza atacak. Kahramanlar, 17 Eylül Cumartesi günü Akşehir Cumhuriyet Meydanı’nda, 18 Eylül Pazar günü ise Ilgın Belediye Binası önünde çocuklara unutamayacakları anılar yaşatacak.

16.00 ile 21.00 saatleri arasında gerçekleşecek etkinlikte çocuklar, ismini ‘mutluluktan’ alan TV kahramanı Niloya ve arkadaşlarının gösterileriyle doyasıya eğlenecek.

n.jpegnn.jpegnnn.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.