Niğde maçı önemli

Niğde maçı önemli

TFF 2. Lig Beyaz Grup 26. haftasında 11 Mart Pazar günü saat 15.00’da başlayacak karşılaşmada, Niğde Belediyespor’u konuk edecek Anadolu Selçukspor, hazırlıklarını sürdürüyor.

 

Niğde Belediyespor karşılaşmasının lig sıralamasının kalan haftalarda seyrini etkileyebilecek bir müsabaka olduğunu kaydeden Anadolu Selçukspor Teknik Direktörü Alper Avcı, “Bu anlamda Niğde Belediyespor karşılaşması bir başlangıç olacak bizim için. Sezon başından bu yana kadroda yer alan oyuncuların tamamına süre vermeye çalıştık” dedi.

Kendi sahalarında üst üste ikinci maçlarını oynayacaklarını hatırlatan Alper Avcı, “Elbette iç sahada aldığımız sonuçlara baktığımız zaman bunun bir avantaj olabileceğini düşünüyoruz. Kendi sahamızda deplasman maçlarına oranla daha pozitif bir görüntümüz var. Niğde Belediyespor karşılaşması ligdeki sıralama açısından önem taşıyor. Sadece bu karşılaşma değil, Niğde Belediyespor karşılaşmasının ardından oynayacağımız diğer karşılaşmalar, lig sıralamasında bizim üzerimizde yer alan ekipler olacak. Bu karşılaşmalardan alacağımız galibiyetlerle her hafta lig sıralamasında yerimizi daha yukarılara taşıma şansımız olacak. Bu anlamda Niğde Belediyespor karşılaşması bir başlangıç olacak bizim için. Takımımızın yükselen bir grafiği var ve içerdeki rotasyon sonucunda oyuncularımızın daha istekli, daha arzulu bir oyun ortaya koyduğunu da söyleyebiliriz. Grafiğimizin daha da yükseleceğini düşünüyorum, o yüzden bu haftaki maçtan çok ümitliyim” şeklinde konuştu.

Sezon başından bu yana kadroda yer alan oyuncuların tamamına süre vermeye çalıştıklarını kaydeden Avcı, “Bizim takımımızda şu anda süre almayan hiçbir oyuncu yok. Türkiye Kupası ve lig müsabakalarında az ya da çok tüm oyuncularımız süre aldılar. Devre arasında aramıza katılan oyuncularımızın biraz daha zamana ihtiyacı var. Gerek fiziksel anlamda, gerek oyun anlamında istediğimizi bildikleri için onların aralarında çok fark olduğunu düşünmüyorum. Takım olma yolunda oyuncuların hepsine inanıyorum” ifadelerini kullandı.