Nevşehir'den kısa kısa

Nevşehir'den kısa kısa

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'in Derinkuyu ilçesine bağlı Özlüce köyünde uçurtma şenliği yapıldı.Özlüce'deki ilk ve ortaokul öğrencilerinin birlikte...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'in Derinkuyu ilçesine bağlı Özlüce köyünde uçurtma şenliği yapıldı.

Özlüce'deki ilk ve ortaokul öğrencilerinin birlikte organize ettiği şenlikte öğrencilerin veli̇leri̇ de şenlikte çocuklarıyla birlikte uçurtma uçurdu.

Şenlikte düznlenen uçurtma yarışmasının sonunda, uçurtmasını en yüksekte uçuran Dilaver Arısüt, en ilginç uçurtma kategorisinde Zümre Çiftçibaşı, en güzel uçurtma kategorisinde Ahmet Ensar birinci olarak ödül kazandılar.

Özlüce İlkokul Müdürü Hakan Karabıyık, şölen alanında yaptığı konuşmada, uçurtma şenliğini her yıl aynı dönemde yapmayı planladıklarını kaydetti.

Karabıyık, "Bu şenlik okul ile köy halkının birlik ve beraberliğini kaynaştıracaktır. Şenlik sayesinde çocuklarımızın gökyüzüne uçurdukları uçurtmalarla özgürlüğü daha iyi kavradıklarını düşünüyorum." diye konuştu.

Şenlikte ayrıca nohutlu pilav dağıtıldı

- Toplum Ruh Sağlığı Merkezi yöneticilerinden Ünver'e ziyaret

Nevşehir Toplum Ruh Sağlığı Merkezi yöneticilerinin, Belediye Başkanı Hasan Ünver’i makamında ziyaret ettiği bildirildi.

Nevşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, sosyal çalışmalar konusunda görüş alışverişinde bulunmak amacıyla yapılan ziyarete psikologlar Mustafa İşçi, Nilgün Gökdünek ile merkezde sosyal çalışmacı olarak görev yapan Mustafa Yazgan'ın katıldığı belirtildi.

Heyet, merkezin yaptığı çalışmalar hakkında Ünver’e bilgi aktararak, çalışmalarında kendilerine destek olmasını istedi.

Toplumdaki özel insanlara yönelik çalışmaların etkin bir şekilde sürdürülüyor olmasının sevindirici olduğunu kaydeden Ünver de belediye olarak, özel insanlara ilişkin hizmet yürüten merkezle işbirliği yapmaktan büyük sevinç duyacaklarını dile getirdi.

Heyetin, ziyaretin anısına Ünver'e çini bir vazo hediye ettiği belirtildi.




AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler