Nevşehir'den kısa kısa

Nevşehir'den kısa kısa

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Madeni İşler ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Pınarbaşı, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver'i ziyaret etti.Programda...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Madeni İşler ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Pınarbaşı, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver'i ziyaret etti.

Programda konuşan Ünver, kentteki tüm sivil toplum teşkilatlarıyla birlikte el ele vererek birçok projeye imza attıklarını belirtti.

Toplum hayatının her alanındaki gelişmede sivil toplum kuruluşlarının önemli bir konuma sahip olduğunu dile getiren Ünver, bundan sonraki süreçte de aynı kararlılıkla işbirliklerini sürdüreceklerini kaydetti.

Pınarbaşı da çalışmaları hakkında Ünver'e bilgi verdi.

- Derinkuyu Müftülüğü taşındı

Derinkuyu İlçe Müftülüğü yeni hizmet binasına taşındı.

Müftü Vekili Ramazan Bezgin, gazetecilere yaptığı açıklamada, binanın yapımında emeği geçen hayırseverlere teşekkür etti.

Yeni binada vatandaşlara yönelik daha etkin hizmetler sunulacağını aktaran Bezgin, Aile İrşat Bürosu'nun da hizmete başladığını belirtti.

Bezgin, "Aile İrşat Bürosunda vaiz ve vaizeler vatandaşlardan gelen her türlü sorulara cevap vermek için çalışmalarına başladı. Yeni binamızda, toplantı ve sohbet salonu ile Kur'an Kursu da vatandaşlarımızın hizmetine açıldı. Bundan sonraki süreçte ilçe halkına daha nitelikli hizmet sunulacaktır." dedi.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :