Necmettin Erbakan Üniversitesi uluslararası proje faaliyetlerine Yunanistan'da devam ediyor

Necmettin Erbakan Üniversitesi uluslararası proje faaliyetlerine Yunanistan'da devam ediyor

Eğitim Girişim Derneği ve NEÜ akademisyenlerinin İtalya, Portekiz, İspanya, Türkiye, Bulgaristan ve Yunanistan’dan ortaklarla birlikte gerçekleştirdikleri proje çalışmaları Yunanistan’da sürüyor

Eğitim Girişim Derneği ve Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) akademisyenlerinin İtalya, Portekiz, İspanya, Türkiye, Bulgaristan ve Yunanistan’dan ortaklarla birlikte gerçekleştirdikleri proje çalışmaları Yunanistan’da devam ediyor.

"DIGITAL SYSTEMS FOR A SMART APPROACH TO ART" projesiyle yetişkinlere yönelik sosyal inovasyon, sanat, araştırma ve eğitimle ilgilenen sivil toplum kurum ve kuruluşları ve eğitim kurumları sanatı yeni dijital sistemler kullanarak geliştirmeyi amaçlıyor.

Proje ile ilgili www.memleket.com.tr'ye açıklama yapan Necmettin Erbakan Üniversitesi Turizm Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Yalçın Tükel, Avrupa Komisyonu tarafından desteklenen ve somut fikri çıktıların geliştirilmesi esasına dayanan Erasmus karşılıklı iş birliği projelerinin Sivil Toplum Kuruluşları ve eğitim kurumlarının uluslarasılaşmasına büyük katkı sağladığını ve proje kapsamında "Sanatta 3D, Sanal Gerçeklik ve Arttırılmış Gerçeklik" temalı çalışmaların gerçekleştirildiğini belirtti.

Söz konusunu proje kapsamında multidisipliner bir bakış açısının benimsendiğini, toplantı ve eğitimlere Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesinden Dr. Öğretim Üyesi Mevlüt Aydoğmuş ve Ahmet Keleşoğlu İlahiyat Fakültesinden Prof. Dr. Doğan Kaplan ile birlikte yer aldıklarını söyledi.

Ayrıca, 13 Mart 2022 tarihinde Atina şehrinde başlayan çalışmaların 19 Mart 2022 tarihinde Karditsa şehrinde sona ereceğini açıkladı.

neuu.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.