Mustafa Alper Avcı: Bize güvenenleri mahçup etmeyeceğiz

Mustafa Alper Avcı: Bize güvenenleri mahçup etmeyeceğiz

Mustafa Alper Avcı, "Bize bugüne kadar destek olanlara teşekkür ediyoruz, bundan sonra sonrada destek olmaya devam etmelerini bekliyoruz. Bize güvenenlerin yüzünü kara çıkarmayacağımıza inanıyoruz” dedi.

Konya Anadolu Selçukspor’un  yeni teknik direktörü Mustafa Alper Avcı, "Bize bugüne kadar destek olanlara teşekkür ediyoruz, bundan sonra sonrada destek olmaya devam etmelerini bekliyoruz. Bize güvenenlerin yüzünü kara çıkarmayacağımıza inanıyoruz” dedi.

Antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulanan Alper Avcı : “Öncelikle Atiker Konyaspor Kulüp Başkanı Ahmet Şan ve Konya Anadolu Selçukspor’umuzun kulüp başkanı Erkan Genç’e çok teşekkür ederim, bana güvendikleri için. Cenk Özcan hocamız buraya sezon başında geldi ve birlikte çalıştık. Bizim arkadaşımız. Burada iyi bir takım kurdu ve iyi bir ekip bıraktığını düşünüyorum. Ligin ikinci yarısında düşüşte olan bir grafiğimiz var. Biz bunun bilincindeyiz fakat bu takımın daha iyi yerlerde olması gerektiğini savunuyoruz. Ekip arkadaşlarımızla beraber bu takımı daha iyi konuma getireceğinizden kimsenin şüphesi olmasın. Bize bugüne kadar destek olanlara teşekkür ediyoruz, bundan sonra sonrada destek olmaya devam etmelerini bekliyoruz. Bize güvenenlerin yüzünü kara çıkarmayacağımıza inanıyoruz” dedi.

Hafta sonunda deplasmanda Büyükçekmece Tepecik spor ile bir karşılaşmaya çıkacaklarını ve bu müsabakanın hazırlıklarına başladıklarını ifade eden Alper Avcı, “Sezonun ikinci yarısında oynadığımız son beş maçta mağlup olduk ama oyuncularımızla konuştuk bu haftadan itibaren yeni bir başlangıç yapacağınıza yürekten inanıyoruz. Tepecikspor elbetteki devre arasında kadrosunu güçlendirdi ama biz kendimize bakıyoruz.  Ekibimiz güçlü. Savunduğumuz düşünce, hangi platformda olursanız olun sizin ne yaptığınız önemli, siz iyi olursanız, yapmamız gerekenleri yaparsınız rakibin çok önemli olmadığını düşünüyorum. Bz kendi işimize bakalım, bu maçtan beraberlik bile değil galibiyetle döneceğimize inanıyorum” dedi

Alper Avcı bir soru üzerine, “Takımımızın ligde kalma ile ilgili bir sıkıntısı yok. Her halükarda ligde kalırız. Biz bundan ziyade ligin üst sıralarında nasıl tutunabiliriz, üst sıralarında nasıl yer alabiliriz, bunun planını yapmaktayız. Öncelikle takım olarak, sonrasında da oyuncu olarak daha üst noktalarda yer almak istiyoruz. Çünkü bir amacımız da bizim Atiker Konyaspor'a oyuncu hazırlamak. Bunun için çalışıyoruz. Düşme ile ilgili en ufak bir sıkıntımız yok” diye konuştu