Muş'ta hırsızlık iddiası

Muş'ta hırsızlık iddiası

İl Özel İdaresi destek binasının akaryakıt ambarından hırsızlık yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan 4 zanlı tutuklandı - Hırsızlık, güvenlik kamerasınca kaydedildi

MUŞ (AA) - Muş'ta İl Özel İdaresi destek binasının akaryakıt ambarından hırsızlık yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan 4 kişi tutuklandı.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, 11 Aralık'ta İl Özel İdaresi destek binasının akaryakıt ambarında yaşanan hırsızlık olayının ardından Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri çalışma başlattı.

Ekipler, olayla ilgili Ö.E. ve E.E. ile eşinden boşandığı için kızlık soyadını kullanan Z.Ç. ve oğlu A.T.'yi gözaltına aldı.

Üzerinde sahte nüfus cüzdanı bulunan zanlılardan E.E'nin cezaevi firarisi olarak arandığı, "uyuşturucu madde imal ve ticareti" suçundan 8 yıl 9 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu belirlendi.

Zanlıların ikametlerinde yapılan aramalarda akaryakıt ambarından çalındığı tespit edilen masa üstü bilgisayar, monitör, klavye, ısıtıcı, elektrikli soba, büro tipi sandalye, semaver ile çok sayıda büro malzemesi ele geçirildi.

Malzemeler, İl Özel İdaresi yetkililerine teslim edildi.

Aramada bulunan ve başka bir hırsızlık olayına ait olduğu tespit edilen televizyon da sahibine verildi.

Polis, çalıntı olduğu belirlenen 2 televizyon ve cep telefonuna da inceleme için el koydu.

Zanlılar, sevk edildikleri adli makamlarca tutuklandı. Bu arada akaryakıt ambarındaki hırsızlık, güvenlik kamerasınca kaydedildi.



AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler