MÜSİAD Başkanı Kaan, ATO'yu ziyaret etti

MÜSİAD Başkanı Kaan, ATO'yu ziyaret etti

ANKARA (AA) - Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, Türkiye’nin en önemli sivil toplum kuruluşlarından olan Müstakil Sanayici...

ANKARA (AA) - Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, Türkiye’nin en önemli sivil toplum kuruluşlarından olan Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) ile yakın temas ve diyalog içinde olacaklarını belirtti.

ATO'dan yapılan açıklamaya göre, MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, ATO'yu ziyaret etti. Ziyarette Baran, yeni görevinden dolayı Kaan'ı kutladı, başarı diledi.

Odanın çalışmaları hakkında bilgi veren Baran, Türkiye'nin en önemli sivil toplum kuruluşlarından biri olan MÜSİAD ile yakın temas ve diyalog içinde çalışacaklarını belirtti.

Açıklamada, Kaan'ın da iş dünyasının önündeki engellerin kaldırılması, yatırım ortamının iyileştirilmesi ve iş adamlarının yurt dışına daha fazla açılması konusunda çalışmalar yürüteceklerini söylediği kaydedildi.

Ziyaretin ardından çalışma yemeği verildiği, yemeğe TBMM Başkanı ve AK Parti Ankara Milletvekili Cemil Çiçek ile ATO Yönetim Kurulu ve Meclis üyelerinin katıldığı ifade edildi.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :