Midyat'taki bombalı araçla terör saldırısı

Midyat'taki bombalı araçla terör saldırısı

Mardin Valisi Yaman, AK Parti Mardin Milletvekilleri Miroğlu ve Bölünmez ile Midyat Devlet Hastanesinde tedavi gören yaralıları ziyaret etti- Yaralı Akyüz: - "Vatan sağ olsun, canımız vatanımıza feda olsun"

MARDİN (AA) - Mardin Valisi Mustafa Yaman, Midyat ilçesinde PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırıda yaralananları hastanede ziyaret etti.

Şehitler için düzenlenen cenaze töreninin ardından, AK Parti Mardin Milletvekilleri Orhan Miroğlu ve Ceyda Bölünmez, Midyat Kaymakamı Oğuzhan Bingöl, Midyat Belediye Başkanı Şeyhmus Nasıroğlu ile terör saldırısının yapıldığı İlçe Emniyet Müdürlüğü binası ile çevrede zarar gören ev ve iş yerlerinde inceleme yaptı.

Ardından Midyat Devlet Hastanesine geçen Yaman ve beraberindekiler, patlamada yaralananları ziyaret etti ve yetkililerden bilgi aldı.

Şiddetli patlamada yüz ve kolundan yaralanan Sultan Akyüz, AA muhabirine, büyük gürültüyle meydana gelen patlamada bulunduğu odada kırılan cam parçalarının vücuduna isabet ettiğini söyledi.

Akyüz, "Aniden patlama oldu. Vücudumda cam kırıkları ve sıyrıklar var. Çok şükür iyiyim. Allah belalarını versin. Vatan sağ olsun, canımız vatanımıza feda olsun. Midyat halkı, devletinin yanındadır." diye konuştu.

Vali Yaman, daha sonra aynı patlamada yaralanan Suriyeli Darin İbrahim'i (3) de ziyaret etti ve yakınlarına geçmiş olsun diledi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :