MHP Konya Eski İl Başkanı İsmail Arıkan'ın Vefatı Sevenlerini Üzdü

MHP Konya Eski İl Başkanı İsmail Arıkan'ın Vefatı Sevenlerini Üzdü

MHP Konya Eski İl Başkanı İsmail Arıkan, 77 yaşında hayatını kaybederek sevenlerini üzdü.

MHP Konya Eski İl Başkanı İsmail Arıkan'ın Vefatı Sevenlerini Üzdü

Konya'nın Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) eski İl Başkanı, İsmail Arıkan, 77 yaşındaki bir rahatsızlık sonucu hayatını kaybetti. Merhum Arıkan'ın vefat haberi, siyasi camiayı ve sevenlerini derin bir üzüntüye boğdu.

Merhum İsmail Arıkan'ın cenazesi, ikindi namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Üçler Mezarlığı'na defnedilecektir.

MHP Konya İl Başkanlığı, İsmail Arıkan'ın vefatının ardından taziye mesajı yayınladı. Başkanlık açıklamasında şu ifadelere yer verildi: "Önceki dönem MHP Konya İl Başkanlarımızdan İsmail Arıkan Başkanımızın vefat haberini üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhum İsmail Arıkan Başkanımıza Yüce Allah'tan rahmet, ailesine ve camiamıza başsağlığı dileriz."

İsmail Arıkan Kimdir?

16 Haziran 1946 tarihinde Karaman iline bağlı Ermenek ilçesinin Katranlı (Dindebol) köyünde doğan İsmail Arıkan, Mehmet Kamil Arıkan ve Huriye Arıkan'ın oğludur. Ailenin dört çocuğunun en büyüğüdür. İsmail Arıkan'ın kardeşlerinden Ahmet Arıkan emekli sosyal bilgiler öğretmeni iken, diğer kardeşi Mustafa Arıkan hala Selçuk Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü'nde öğretim görevlisidir. En küçük kardeşi Rübeyde Hanım ise ev hanımıdır. İsmail Arıkan, siyasi kariyeri ve toplumsal etkisiyle tanınan bir isim olarak hatırlanacaktır.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.