Meteoroloji Alanya hava durumu tahminlerini paylaştı: Güneş gidiyor ve yağmur geliyor

Meteoroloji Alanya hava durumu tahminlerini paylaştı: Güneş gidiyor ve yağmur geliyor

Son günlerde güneşli günler yaşayan Alanya’da hava sıcaklığı yükseliyor ancak yağmurlu günler başlıyor. Uzun yıllar sonra ilk defa görülen kar yağışını yaşayan Alanya’nın hava durumu tahminlerini Meteoroloji paylaştı.

Yurdun iç bölgelerinde kış en sert şekliyle sürüyor. Geçtiğimiz haftalarda kar yağışını bile gören Alanya’da ise yazdan kalma günler yaşanıyor. Özellikle İç Anadolu sınırındaki kar yağışından soğuk havayla etkilenen Alanya’da haftasonundan itibaren yağmur etkisini gösterecek. Yabancı kaynaklar ise yağış olmayacağı tahminlerini yayınladı.

1 HAFTA GÜNEŞ OLMAYACAK

Alanya’da yarından itibaren hava sıcaklığında önemli bir değişiklik yaşanmayacağı ve yağmur görüleceği yönünde Meteoroloji tahminleri yayınlandı.

Kentte 18-19-21-22 Şubat tarihlerinde yağmur yağacağı tahmin ediliyor.

Yabancı kaynaklara göre ise Alanya’da 21 Şubat tarihinden itibaren yüksek oranda yağmur yağacağı yönünde tahminler bulunuyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.