Mersin'de inşaattaki çökme anı güvenlik kamerasında

Mersin'de inşaattaki çökme anı güvenlik kamerasında

MERSİN (AA) - Mersin'de üç gün önce kapalı havuz inşaatında beton dökme çalışması sırasında meydana gelen ve bir işçinin öldüğü, bir işçinin...

MERSİN (AA) - Mersin'de üç gün önce kapalı havuz inşaatında beton dökme çalışması sırasında meydana gelen ve bir işçinin öldüğü, bir işçinin de yaralandığı çökme anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Alınan bilgiye göre, merkez Yenişehir ilçesi Eğriçam Mahallesi'ndeki bir sitenin kapalı havuz inşaatında temel üzerine beton dökme çalışması sırasında meydana gelen olay çevredeki bir sitenin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Görüntülerde çökme anı yer alırken, bir işçinin de beton döken araçtan temele uzanan hortuma tutunarak enkaz altında kalmaktan kurtulduğu görülüyor.

Bu arada, olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında inşaatın Yenişehir Belediyesi ekiplerince mühürlendiği ve alandaki tüm çalışmaların durdurulduğu öğrenildi.

Mersin'de 26 Mayıs'ta kapalı havuz inşaatında beton dökme çalışması sırasında meydana gelen çökmede bir işçi ölmüş, bir işçi yaralanmıştı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler