Mersin'de futbol terörü! Akşehirspor canını zor kurtardı!

Mersin'de futbol terörü! Akşehirspor canını zor kurtardı!

Mersin'in Erdemli ilçesinde oynanan Bölgesel Amatör Lig 5. Grup Erdemli Belediyespor, Akşehirspor maçında olaylar çıktı. Polis havaya ateş ederek olayları önlemeye çalıştı.

Mersin'in Erdemli ilçesinde oynanan Bölgesel Amatör Lig 5. Grup Erdemli Belediyespor'la temsilcimiz Akşehirspor arasında oynanan maçta olaylar çıktı. Polis havaya ateş ederek olayları önlemeye çalıştı.

HAKEM KONFETİLER İÇİN DEFALARCA UYARDI

Maçı 1-0 önde götüren Erdemli Belediyespor'da taraftarlar süreden çalmak için defalarca sahaya konfeti attı. Maçın hakemi ev sahibi ekibi, konfetileri engellemelerini aksi takdirde çalınan süreleri maça ekleyeceğini söylemesine karşın süreden çalmak için konfeti yağmuru devam etti. Bunun üzerine hakem maçın sonuna 13 dakika ilave etti.

 

Uzatma dakikalarında gelen Akşehirspor golleri sonrası Erdemli Belediyespor mücadeleyi 2-1 kaybedince de saha karıştı.


Ev sahibi ekipten bir futbolcuya gösterilen kırmızı kart ve uzatmalarda kırmızı-beyazlıların  iki golü seyircileri çileden çıkardı. Erdemli Belediyespor yöneticilerinin de seyircileri ısrarla yatıştırmaya çalışması fayda etmedi.

SALDIRI VE TAŞ YAĞMURU


İkinci golün ardından ev sahibi ekipte seyirciler sahaya girip, Akşehirsporlu oyunculara saldırdı.  Ev sahibi futbolculardan bazıları olayları yatıştırmak isterken bazıları da Akşehirsporlu futbolculara saldırdı.

Ev sahibi takımın teknik ekibinden bazı kişilerin saldıranlar arasında yer alması dikkat çekti. Bu esnada bir taraftan da sahaya taş yağdı.

Olayları önlemekte zorlanan polis  havaya ateş açtı. Saha içinde yaşanan saldırıda Akşehirsporlu bazı futbolcular darp edilmek suretiyle bazıları da taşlardan yaralandı.


Bunun üzerine Hakem maçı 13 dakikalık süre tamamlanmadan bitirdi.

Kırmızı beyazlı temsilcimiz takviye ekibin gelmesiyle saatler sonra stattan çıktı ve polis eşliğinde geniş güvenlik kaldığı otele götürüldü.

TAYYAR KARADAĞ  VE SERKAN AK HASTANEYE KALDIRILDI

Beline taş gelen Akşehirsporlu Tayyar Karadağ ile darbedilen futbolculardan  Serkan Ak hastaneye kaldırıldı. Serkan, tedavisinin ardından tahliye edilirken Tayyar Kardağ bir süre müşahede altında tutuldu.

Akşehirspor'da yöneticiler olaylar nedeniyle şikayetçi oldu.

 

aksehirspor.jpg

20160418aw721918_02[1].jpg

 

Etiketler :