Mersin Büyükşehir Belediyespor'dan açıklama

Mersin Büyükşehir Belediyespor'dan açıklama

Mersin ekibi, Adana ASKİ maçında "bilerek kaybettikleri" yönündeki iddialarla ilgili açıklama yaptı- Mersin Büyükşehir Belediyespor Kulübü: "Bu asılsız iddia ve iftiralar, kulübümüzün şahsiyetine, tüzel kişiliğine, temsil ettiği kamuoyuna ve sporcularımız

MERSİN (AA) - Mersin Büyükşehir Belediyespor Kulübü, Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nin 25. haftasında Adana ASKİ karşısında 67-47 mağlup oldukları maça yönelik "bilerek kaybettikleri" şeklindeki iddiaların gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

Sosyal medyada Mersin ekibinin dünkü karşılaşmayı bilerek kaybettiği yönünde yapılan iddialar üzerine Mersin Büyükşehir Belediyespor Kulübü açıklama yaptı.

Maçla ilgili asılsız iddia ve suçlamaların büyük üzüntü yarattığı vurgulanan açıklamada, "Bu asılsız iddia ve iftiralar, kulübümüzün şahsiyetine, tüzel kişiliğine, temsil ettiği kamuoyuna ve sporcularımıza alenen hakarettir. Bu iddia ve iftiraları fütursuzca ortaya atanlarla ilgili kulübümüz yasal yollara başvuracaktır" ifadelerine yer verildi.

Bu arada, Mersin ekibinin en skorer oyuncusu Angel McCoughtry'nin raporlu olduğu ve sağlık sorunları nedeniyle maçta forma giyemediği öğrenildi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler