Meram  Emekliler TOKİ’de sokak lambaları yanmıyor, telefonlar çekmiyor!

Meram Emekliler TOKİ’de sokak lambaları yanmıyor, telefonlar çekmiyor!

Meram Gödene’de TOKİ tarafından emekliler için yaptırılan 509 konutun sakinleri, sokak lambaların yanmamasından ve telefonların çekmemesinden şikayetçi...

Meram Gödene’de TOKİ tarafından emekliler için yaptırılan 509 konutun sakinleri, sokak lambaların yanmamasından ve telefonların çekmemesinden şikayetçi. Emekli konutları sakinleri, site içerisinde ve çevresindeki sokak aydınlatma lambalarının yanmadığını belirterek, “Site içi  çevresindeki sokak lambaları yanmıyor.  Direkler dikildikten sonra sokak lambaları bir süre yandı. Daha sonra yanmaz oldu. Sorunun MEDAŞ’tan mı yoksa TOKİ yönetiminden kaynaklandığını bilmiyoruz. Şikayetlerimizden de sonuç alamadık. Geceleri karanlık sokaklarda yürümek zorunda kalıyoruz. Kış günü sabah erken saatlerde işe, çarşıya veya camiye gitmek isteyenler yine karanlıkta yol alıyorlar.  Muhataplarından  sorunun bir an önce çözmelerini istiyoruz” şeklinde görüş belirttiler.

CEP TELEFONLARI ÇEKMİYOR

Diğer sorunlarının da cep telefonlarının çekmemesi olduğunu ifade eden TOKİ sakinleri şunları söyledi: “3 tane GSM şebekesinden hiçbiri çekmiyor ya da çok az çekiyor. Telefonun çektiği bir yer bulmak için adeta yer arıyoruz. Türkiye’nin  yüzde 99’unun yüzde 100’ünün kapsama alanında olduğunu söyleyen, dağda, denizde bile şebekenin çektiğini gösteren reklamlar yapan GSM operatörleri Konya şehir merkezine 15-20 km uzaklıktaki binlerce insanın yaşadığı alanda telefonların çekmemesini nasıl görmezden geliyorlar, nasıl izah ediyorlar bilemiyoruz. Bu konuda da yaptığımız başvurulardan şimdiye kadar sorun alamadık. Sorunun çözülmesini bekliyoruz. Sorunu hangi GSM şebekesi çözerse hatlarımızı ona taşıyacağız.”

 

Etiketler :