Mehmet Güven dönüyor!

Mehmet Güven dönüyor!

Torku Konyaspor, Mehmet Güven’siz yapamıyor. Yeşil-beyazlı yönetim, sezon başında elinden kaçırdığı futbolcusunu takıma döndürebilmek için Osmanlıspor ile pazarlık masasına oturdu

 

YÖNETİCİLER GÖRÜŞMEDE

Torku Konyaspor'dan sezon başında sürpriz bir şekilde ayrılarak Süper Lig'in yeni ekibi Osmanlıspor ile anlaşan Mehmet Güven, başkent ekibinden ayrılıyor. Uğur Tütüneker'in isteği ile Osmanlıspor'a giden deneyimli oyuncu, yeni teknik direktör Mustafa Akçay ile yıldızını barıştıramadı. Bu durumu fırsat bilen Torku Konyaspor yönetimi ise hemen devreye girdi.  Orta alana Mehmet Güven’i montelemek isteyen temsilcimiz, Mehmet Güven’e ‘Ne olursan ol gel’ çağrısı yaptı. Çağrıya kulak veren Mehmet ise ‘Osmanlıspor yönetimiyle anlaşın döneyim’ yanıtını verdi.

 

‘KONYA’YA DÖNMEK İSTERİM’

Spor Müdürümüz Veli Özkan’a özel röportaj veren Mehmet Güven, ‘Sezon başında istemediğim bir takım olaylar olmuştu. O günün şartlarında ayrılmak zorunda kalmıştım. Parayı seven bir futbolcu değilimdir. Beni tanıyan tanır. Yaşadığım bu süreçte Uğur Tütüneker’den teklif gelince kıramadım kabul ettim. Gelinen noktada bize ayrılmak düşerse ayrılırız. Torku Konyaspor yöneticileri beni yeniden takımda görmek istiyor. Şuanda iki takımın başkanı da görüşme odasında. Konya’da güzel günlerim geçti.  Yaşanmış anılarım var. Torku Arena’da ve muhteşem taraftarın futbolcusu olarak yeniden Konyaspor’un futbolcusu olursam çok sevinirim’ dedi. 

memleket.com.tr