Medipol Başakşehir'de dişli, Fenerbahçe'ye kolay rakip

Medipol Başakşehir'de dişli, Fenerbahçe'ye kolay rakip

Turuncu-lacivertli ekip, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda İspanya'nın Sevilla takımı ile eşleşti. Fenerbahçe ise UEFA Avrupa Ligi'nde Makedonya'nın Vardar takımı ile eşleşti

 

 Medipol Başakşehir, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda İspanyol temsilcisi Sevilla ile mücadele edecek.

Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki en önemli organizasyonunda, yapılan kura çekiminin ardından play-off turunda Türkiye'yi temsil eden Medipol Başakşehir'in rakibi, İspanya'nın Sevilla takımı oldu.

Play-off turunda ilk maçlar 15-16 Ağustos'ta, rövanş karşılaşmaları ise 22-23 Ağustos'ta oynanacak. Turuncu-lacivertli ekip, ilk maçını 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda yapacak.

İstanbul temsilcisi, rakibini elemesi halinde UEFA Şampiyonlar Ligi 2017-2018 sezonunda gruplara katılmaya hak kazanacak.

FENERBAHÇE VARDAR İLE EŞLEŞ

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Makedonya'nın Vardar takımı ile eşleşti.

Avrupa futbolunun kulüpler düzeyindeki 2 numaralı turnuvasının play-off turu kura çekiminde, Fenerbahçe'nin rakibi belli oldu. Sarı-lacivertliler, Vardar ile Avrupa Ligi'nde gruplara kalabilmek için mücadele edecek. Fenerbahçe, ilk maçı 17 Ağustos'ta deplasmanda, rövanş karşılaşmasını ise 24 Ağustos'ta sahasında oynayacak.

Önceki ve Sonraki Haberler