Mardin'de indirimli ulaşım için abonman çıkarın

Mardin'de indirimli ulaşım için abonman çıkarın

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Tuncay Akkoyun'un müjdesini verdiği abonman kart başvuruları başladı.

Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Tuncay Akkoyun, Mardin'de ikamet eden ihtiyaç sahibi ailelere yapılacak "Üniversite Öğrenim Yardımı', Mardin Büyükşehir Belediyesi ulaşım araçlarında geçerli olacak abonman kart uygulanması ve Artuklu Üniversitesinde okuyan öğrencilere yemek katkı payları olmak üzere 3 müjdeyi açıklamıştı. Mardin Büyükşehir Belediyesi toplu ulaşım aracından faydalanmak isteyen ilkokul, ortaokul ve yükseköğrenim öğrencileri abonman karta başvurabilecekler. Öğrenciler 60 biniş 120 lira karşılığında abonman karta başvuru yapabilecekler. Başvurular 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Parkında bulunan kent kart merkezinde yapılacağı belirtildi. Abonman karta başvuran ilkokul, ortaokul, lise ve yükseköğrenim öğrencileri ilk ay ücretsiz olarak Büyükşehir Belediyesinin toplu taşıma araçlarından faydalanacak.

Abonman kart, merkez Artuklu ilçesindeki Büyükşehir Belediyesinin toplu taşıma araçlarında geçerli olacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.