Sulama kanalına düşen kadın için seferber oldular

Adana'nın Seyhan ilçesinde sulama kanalına düşen Tezcan Kanal'ı çevredeki vatandaşlar kurtarırken, hastaneye götürülen kadının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Adana'nın Seyhan ilçesine bağlı Gülbahçesi Mahallesinde sabah saatlerinde yaşanan olayda, Tezcan Kanal (30) isimli genç kadın sulama kanalına düştü.

Kanalın akıntısıyla sürüklenmeye başlayan kadını fark eden çevredeki vatandaşlar, vakit kaybetmeden harekete geçti. Kanala atlayarak kadını kurtarmak için yoğun çaba sarfeden vatandaşlar, bir süre sonra genç kadını kanal kenarına kadar çekmeyi başardı. Ardından, kanal kenarındaki diğer vatandaşların da yardımıyla kadın güvenli bir şekilde sudan çıkarıldı.

Olay yerine çağrılan ambulansla hastaneye kaldırılan Tezcan Kanal'ın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Vatandaşların hızlı ve koordineli müdahalesi sayesinde olası bir trajedinin önüne geçilirken, kadının kurtarılması çevredeki insanların yardımlaşma ve dayanışma ruhunu bir kez daha gözler önüne serdi.

Sulama kanalına düşen kadın için seferber oldular

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler