Manisa'da kayıp kişinin cesedi bulundu

Manisa'da kayıp kişinin cesedi bulundu

MANİSA (AA) - Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde, yaklaşık 9 aydır kayıp olan 89 yaşındaki Necmi Avcı'nın cesedi, Spil Dağı eteklerinde bulundu.Şehzadeler...

MANİSA (AA) - Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde, yaklaşık 9 aydır kayıp olan 89 yaşındaki Necmi Avcı'nın cesedi, Spil Dağı eteklerinde bulundu.

Şehzadeler ilçesi Turgut Özal Mahallesi'nde bir vatandaş, Spil Dağı eteklerinde insan iskeletini fark ederek durumu polise bildirdi.

Olay yerine gelerek inceleme yapan ekipler, giysilerde bulduğu kimlikten, ölen kişinin 5 Ocak'ta ailesinin hakkında kayıp başvurusunda bulunduğu 89 yaşındaki Necmi Avcı olduğunu belirledi. Kemik parçaları ve giysiler, DNA incelemesi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

İlçede Karaoğlanlı Mahallesi'nde oturan Necmi Avcı'nın evine geri dönmemesi üzerine, yakınları 5 Ocak 2016'da güvenlik güçlerine başvurmuştu. Şehzadeler Kaymakamlığının koordinesinde AKUT ve AFAD ekibi ile gönüllü vatandaşların oluşturduğu grup, arama çalışması başlatmış, süren aramalarda bir sonuç elde edilememişti.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :