Maçın ardından

Maçın ardından

- Mersin İdmanyurdu antrenörü Gülerce: "İkinci yarı arkadaşlarımız hem fizik olarak hem de mantalite olarak istediğimiz oyunu sahaya yansıttı. Maçı kazanacak gol pozisyonları da bulduk ama değerlendiremedik"- Manisaspor Teknik Direktörü Karafırtınalar: "N


MERSİN (AA) - TFF 1. Lig'in 10. haftasında sahasında Manisaspor ile 0-0 berabere kalan Mersin İdmanyurdu'nda antrenör Alaattin Gülerce, buldukları pozisyonları değerlendiremediklerini belirtti.

Karşılaşmanın uzatma bölümlerde itirazları nedeniyle hakem tarafından tribüne gönderilen Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Yusuf Şimşek'in yerine basın toplantısına antrenör Gülerce katıldı.

Sahalarında kazanmaları gereken bir maçın ilk yarısında, istedikleri oyunu sergileyemediklerini belirten Gülerce, ikinci yarıda daha iyi oynamalarına rağmen gol bulamadıklarını söyledi.

Sahaya istedikleri oyunu yansıttıklarını kaydeden Mersin İdmanyurdu antrenörü, "İkinci yarı arkadaşlarımız hem fizik olarak hem de mantelite olarak istediğimiz oyunu sahaya yansıttı. Maçı kazanacak gol pozisyonları da bulduk ama değerlendiremedik. Artık bu maç geride kaldı. Önümüzdeki arayı en iyi şekilde değerlendirip Elazığspor maçına hazırlanacağız." dedi.


- Karafırtınalar: "Aslında 3 puana çok yakındık"


Manisaspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar ise ligin alt sıralarını ilgilendiren önemli bir maç olduğu için karşılaşmanın zor geçeceğini bildiklerini dile getirdi.

Galibiyete yakın olduklarını ancak pozisyonları değerlendiremediklerini anlatan Karafırtınalar, şöyle konuştu:

"Aslında 3 puana çok yakındık, maçın ilk yarısında oldukça etkili oynadık. İkinci yarıda da zaman zaman etkili olduk, 3-4 tane net pozisyonumuz var. Rakibin belirli bölümlerde iç saha avantajını kullanarak üstünlük sağlayacağını biliyorduk. Çabuk oyuncuları değerlendirdik, 3 değişiklik yaptık bununla ilgili. Neticede kazanabileceğimiz bir maçı berabere bitirdik. O da hiç yoktan iyidir, cepte bir şey varsa kardır diye düşünüyoruz. Deplasman beraberliğinin oyuncular için de moral olduğunu düşünüyoruz. Onları kutluyorum. İnşallah önümüzdeki maçlarda artık bulduğumuz pozisyonları ve oynadığımız futbolu neticelendiririz."


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler