Maçın ardından

Maçın ardından

- Kasımpaşa Teknik Direktörü Özdeş:"İki kere geriye düştük ama hemen karşılık verdik"- İnegölspor Teknik Sorumlusu Bölükbaş:"İki kere öne geçmemize rağmen sonucu koruyamadık"


İSTANBUL (AA) - Ziraat Türkiye Kupası B Grubu 3. maçında Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden İnegölspor'u 3-2 yenen Kasımpaşa'nın teknik direktörü Kemal Özdeş, kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanan maçın ardından açıklamalarda bulunan Özdeş, "Haftaya rakibimizle deplasmanda oynayacağız. Kazandığımız takdirde gruptan çıkma adına avantaj sağlayacağız. İlk yarı, karşılıklı ataklar şeklinde geçti. İki kere geriye düştük ama hemen karşılık verdik. Önemli olan ikinci yarıdaki oyunumuzu ortaya koymaktı. Genç arkadaşlarımızın performansından memnunum. Oyuncu yetiştirmek gibi bir misyonumuz da var. Umarım gruptan çıkarız." şeklinde konuştu.


- İnegölspor cephesi

İnegölspor Teknik Sorumlusu Erkan Bölükbaş, iki kere öne geçmelerine rağmen skoru koruyamadıklarını belirtti.

İyi mücadele ettiklerini dile getiren Bölükbaş, "Maça baktığınız zaman iki kere öne geçmemize rağmen sonucu koruyamadık. İyi oynadık ama sonucu getiremedik. Kasımpaşa'yı tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler