Maç Mersin'de deprem Konya'da oldu! Stanojevic'in istifası bekleniyor

Maç Mersin'de deprem Konya'da oldu! Stanojevic'in istifası bekleniyor

Konyaspor, Süper Lig'in 8. haftasında Mersin'de oynanan mücadelede Hatayspor'a konuk oldu. Yeşil beyazlılar sahadan 3-1 mağlup ayrıldı.

Süper Lig'de kötü gidişatına dur demek isteyen Konyaspor, Hatayspor'a konuk oldu. Geçtiğimiz hafta iç sahada aldığı Beşiktaş mağlubiyetiyle özgüven kaybı yaşayan Konyaspor için kritik mücadele 3-1 Hatayspor'un üstünlüğüyle tamamlandı.

KONYASPOR'DA EKSİKLER

Konyaspor’da kart cezalısı Oğulcan Ülgün ile sakatlığı bulunan Yunus Mallı, Bruno Paz ve Muhammet Demir bu maçta forma giyemeyecek.

KADRODA REVİZYON

Konyaspor mücadeleye Paul Bernardoni, Ahmet Oğuz, Adil Demirbağ, Calvo, Guilherme, Soner Dikmen, Nzonzi, Prip, Cicaldau, Moreno, Cikalleshi onbiriyle çıktı. Yeni transfer Gökhan Töre de 30 numaralı formasıyla yedek kulübesinde ilk kez forma giydi.

HATAY HIZLI BAŞLADI

İlk 20 dakikada hızlı oyuncularıyla Konyaspor'un üzerine gelen Hatayspor, pozisyonlar bulabildi.

PENALTI MI DEĞİL Mİ?

Karşılaşmada 20. dakika oynanırken Dele Bashiru Konyaspor ceza sahasına hızla girdi. Ahmet Oğuz'la mücadele eden Hataysporlu oyuncu müdahale sonucu kendini yere attı. Hakem tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi.

BU KEZ OLMADI

Penaltı kurtarışıyla ilk hafta Pendikspor maçında göz dolduran kaleci Bernardoni, Hataysporlu Dadashov'un vuruşunu engelleyemedi ve Hatayspor, 23'te 1-0 öne geçti.

PRIP İLK ŞUTU ATTI

25. dakika oynanırken Konyasporlu Luka Prip ceza sahası dışından sert bir şut attı. Hatay kalecisi Erce iki hamlede topa sahip oldu.

32'DE BERABERLİK

Dakikalar 32'yi gösterdiğinde soldan hızlı gelen Konyaspor'da Guilherme'nin ortasında Cikalleshi önünde bulduğu topa vurdu, kaleci Erce yakın mesafeden kurtardı. Dönen top Prip'in önünde kaldı. Danimarkalı oyuncunun vuruşu Konyaspor'a beraberlik golünü getirdi.

NZONZI: SIFIR SORUMLULUK

Konyaspor'a bu sene katılan Fransız oyuncu Steven Nzonzi, özellikle maçın ilk yarısında sorumluluk almaktan sürekli kaçındı. Garanti paslarıyla dikkat çeken Fransız oyuncu nötr oyuncuların başını çekti.

KONYASPOR REKOR KIRDI

Karşılaşmanın ilk yarısında Konyaspor adeta tek kale oynadı. Bir ara topla oynama yüzdesi yüzde 74'e 26 Konyaspor lehine devam etti.

DADASHOV'U DURDURAMIYORUZ

Maçta 53. dakikada Rivas'ın ortasında Dadashov çok şık bir kafa vuruşu yaparak takımını 2-1 öne geçirdi.

MORENO ÇOK DAYAK YEDİ

Sert bir oyun sergileyen Hatayspor'un en çok faul yaptığı isimlerin başını Marlos Moreno çekti. Kolombiyalı oyuncu topla çok oynamak isteyince çok da faule maruz kaldı.

AHMET İYİ TAKIM KÖTÜ

Sezon başından bu yana en çok eleştirilen isimlerden biri olan Ahmet Oğuz, Konyaspor'a geldiği günden bu yana belki de en iyi futbolunu ortaya koydu. Tecrübeli oyuncu maç boyunca yerinde müdaheleleriyle dikkat çekti.

GÖKHAN TÖRE İLK KEZ

Konyaspor'un yeni transferi Gökhan Töre 80'de Marlos Moreno'nun yerine oyuna girerek ilk kez oynadı.

3 DE GELDİ

Bir türlü organize olamayan Konyaspor, 83'te golü kalesinde gördü. Durum 3-1'e geldi.

SON 10 DAKİKA KONYASPOR KALESİNDE

Karşılaşmanın son 10 dakikası tam anlamıyla Konyaspor kalesinde oynandı. Rakip Hatayspor, atak üstüne atak geliştirdi.

DÜŞÜŞ SÜRÜYOR

Konyaspor, aldığı bu mağlubiyetle 8 maçta 3 mağlubiyet, 3 beraberlik ve 2 de galibiyetle 14. sıraya demir attı.

super-lig-puan-durumu.jpg

TARAFTARDAN BOMBARDIMAN

Konyaspor taraftarı özellikle sosyal medyada büyük tepki gösterdi. Alınan mağlubiyet sonrası taraftarlar Aleksander Stanojevic'i istifaya çağırdı.

HATAY TARAFTARI YİNE TİKSİNDİRDİ

Maçın son bölümlerinde Hatayspor taraftarları "Konya kümeye" tezahüratları yaptı. Geçtiğimiz hafta Trabzonspor taraftarına da ahlaksız hareketler yapan Hatay taraftarı adeta kendinden tiksindirdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.