Lösemi hastasına ziyaret

Lösemi hastasına ziyaret

KONYA (AA) - Karapınar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Hatice Soran, lösemi tedavisi gören 13 yaşındaki Ahmet Dirice'yi evinde ziyaret...

KONYA (AA) - Karapınar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Hatice Soran, lösemi tedavisi gören 13 yaşındaki Ahmet Dirice'yi evinde ziyaret etti.

Soran, Pınarbaşı Mahallesi'ndeki ziyarette yaptığı konuşmada, vakıf olarak Dirice'ye devletin şefkat yüzünü gösterdiklerini söyledi.

Tedavi gören Dirice'ye her türlü desteği verdiklerini belirten Soran, "Ahmet'in en kısa zamanda eski sağlığına kavuşmasını diliyorum. Kendisi son derece akıllı ve sevimli bir çocuk. Geçmiş olsun ziyareti yapıp, mutlu olacağı hediyeler götürdük." dedi.

Dirice ise ziyaretten dolayı Soran'a teşekkür etti.

- Halk oyunları şenliği yapıldı

Karapınar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından halk oyunları şenliği düzenledi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Sağdıç, Cumhuriyet Meydanı'ndaki şenliğin açılışında yaptığı konuşmada, halk oyunlarının ait olduğu toplumun kültür değerlerini yansıtan önemli bir etken olduğunu söyledi.

Bu değerleri yaşatmak için etkinlikler düzenlediklerini dile getiren Sağdıç, "Halk oyunları bizim vazgeçemeyeceğimiz kültür değerlerimizdir. Her oyunumuzun kendine ait özgü özellikleri vardır. Bugün de yaptığımız şenlikle bunu yaşayacağız." diye konuştu.

Konuşmaların ardından halk oyunları gösterisi yapıldı.

Etkinliğe daire amirleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile çok sayıda öğrenci ve vatandaş katıldı.

Karapınar'dan kısa kısa

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :