Londra'daki terör saldırısı

Londra'daki terör saldırısı

AK Parti Genel Sekreteri Gül:"Terörden kurtulmak için küresel bir ittifaka ihtiyaç var"

GAZİANTEP (AA) - AK Parti Genel Sekreteri Abdulhamit Gül, "Terörden kurtulmak için küresel bir ittifaka ihtiyaç var." dedi.

Gaziantep'te halk oylaması çalışmaları kapsamında esnafı ziyaret eden Gül, AA muhabirine yaptığı açıklamada, terörün bir insanlık suçu olduğunu, Londra'daki saldırıda da bunun açıkça görüldüğünü söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın saldırıyı lanetleyen birer mesaj yayımladığını hatırlatan Gül, teröre karşı küresel karşı duruşun sergilenmesi gerektiğini belirterek, şunları kaydetti:

"Şu terör örgütü iyi, şu terör örgütü bugün işime yarar gibi bir yaklaşım asla olamaz. Türkiye olarak biz bölgesel ve küresel bütün terör örgütleriyle mücadelemizi sürdürüyoruz. Bu konuda en fazla özellikle DEAŞ ve PKK ile bunun yanında diğer terör örgütleri ile mücadele konusunda Türkiye üstüne düşeni fazlasıyla yapıyor. İnşallah dünyayı, ülkemizi ve bölgemizi terör belasından tamamıyla kurtarırız. Londra'ya geçmiş olsun diyorum. Terörden kurtulmak için küresel bir ittifaka ihtiyaç var."




AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler