Kurban Bayramı'na doğru

Kurban Bayramı'na doğru

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci'nin eşi Esra Tüfenkci, huzurevindeki yaşlılar ile sevgi evlerindeki çocukları ziyaret etti

MALATYA (AA) - Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci'nin eşi Esra Tüfenkci, Malatya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı huzurevindeki yaşlılarla, MİAD Sevgi Evleri ve erkek yetiştirme yurdunda kalan çocukları ziyaret etti.

Tüfenkci, beraberinde Malatya Valisi Mustafa Toprak'ın eşi Selime Toprak, AK Parti Malatya Kadın Kolları Başkanı Aynur Oğuzhan ile önce erkek yetiştirme yurdu ve MİAD Sevgi Evlerinde kalan çocukları ziyaret ederek, bir süre görüştü.

Daha sonra huzurevine beraberindekilerle giden Tüfenkci, yaşlıların elini öperek, bayramlarını kutladı. Tüfenkci, gazetecilere yaptığı açıklamada, bayram öncesi huzurevi sakinlerini ziyaret ederek, onların dualarını almak istediklerini söyledi.

Huzurevi sakinlerinin huzur içinde yaşadığını gördüklerini belirten Tüfenkci, "İnşallah, sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir bayram geçirirler, bütün günleri bayram mutluluğu içinde olur. Şimdiden büyüklerimizin, küçüklerimizin ve herkesin bayramını kutluyoruz. Sağlıklı huzurlu ve nice günler diliyoruz." ifadelerini kullandı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler