Kurban Bayramı'na doğru

Kurban Bayramı'na doğru

HAK-İŞ Konfederasyonu Genel Başkanı Arslan:- "Bu mübarek günlerde, geleneklerimizde önemli yer tutan toplumsal dayanışmanın, kardeşliğin ve paylaşmanın bayram vesilesiyle bir kez daha hatırlanması ve güçlendirilmesi en büyük beklentimizdir"

ANKARA (AA) - HAK-İŞ Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Arslan, KurbanBayramı'na ilişkin "Bu mübarek günlerde, geleneklerimizde önemli yer tutan toplumsal dayanışmanın, kardeşliğin ve paylaşmanın bayram vesilesiyle bir kez daha hatırlanması ve güçlendirilmesi en büyük beklentimizdir." değerlendirmesinde bulundu.

Arslan, yazılı açıklamasında, bayramların özel günler olduğunu vurguladı. Kardeşlik, birlik, beraberlik ve barışa her zamankinden daha çok ihtiyaç olduğunu belirten Arslan, Kurban Bayramı'nın buna vesile olmasını diledi.

Ülkede yaşanan terör olayları ve ayrışmaların son bulmasının, kardeşlik, birlik ve beraberliğin sağlanmasının en büyük temennileri olduğunu aktaran Arslan, "Bu mübarek günlerde, geleneklerimizde önemli yer tutan toplumsal dayanışmanın, kardeşliğin ve paylaşmanın bayram vesilesiyle bir kez daha hatırlanması ve güçlendirilmesi en büyük beklentimizdir." ifadesini kullandı.

Bayramda, kimsesiz, yoksul, yaşlı, gazi ve şehit ailelerinin unutulmaması gerektiğini vurgulayan Arslan, terör saldırılarında hayatlarını kaybedenlere Allah'tan rahmet, gazilere ise geçmiş olsun dileklerini iletti.

15 Temmuz’un ardından artan terör olaylarının, ihanet şebekelerinin hala işbaşında olduğunu gösterdiğine işaret eden Arslan, şunları kaydetti:

"Terörün son bulması için güvenlik güçlerimizin yürüttüğü onurlu mücadeleyi destekliyoruz. Kökü içeride ya da dışarıda teröre destek veren tüm odakları lanetliyoruz. Ülkemize, devletimize, güvenlik güçlerimize bu mücadelelerinde başarılar diliyoruz. Ülkemizin huzurunu ve istikrarını bozmak isteyenlere, toplumda bir gerilim ve kutuplaşma yaratmak isteyenlere karşı milli birlik ve dayanışma ruhu ile milletimiz gereken karşılığı vermektedir. Şahsım ve konfederasyonum adına, ülkemizin varlığı ve bütünlüğü için hain terör saldırılarında ve 15 Temmuz'da can veren tüm aziz şehitlerimize bir kez daha minnet duygularımızla Cenabıhak’tan rahmet, gazilerimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramı'nı bir kez daha yürekten kutluyoruz."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler