Kurban Bayramı'na doğru

Kurban Bayramı'na doğru

AKSARAY (AA) - Aksaray Valisi Aykut Pekmez, Kurban Bayramı nedeniyle mesaj yayımladı.Vali Pekmez, bayramların sevginin, saygının, hoşgörünün diğer zamanlara...

AKSARAY (AA) - Aksaray Valisi Aykut Pekmez, Kurban Bayramı nedeniyle mesaj yayımladı.

Vali Pekmez, bayramların sevginin, saygının, hoşgörünün diğer zamanlara oranla daha fazla öne çıktığı günler olduğunu belirtti.

Bayramların fırsat bilinerek birlik ve beraberliğin sağlanması adına önemli günler olduğunu ifade eden Pekmez, şunları kaydetti:

"Özellikle toplum hayatımızda ayrı bir yeri olan Kurban Bayramı'nda sosyal dayanışma, yardımlaşma ve paylaşma sayesinde ülkemizdeki sosyal barışı üst düzeyde yaşamakta ve bunun verdiği mutluluğu, sevinci hissetmekteyiz. Bayramda yoğun olarak yaşadığımız bu güzellikleri ve millet olarak sahip olduğumuz güzel hasletleri gelecek kuşaklara aktarmamız, bayramların haricinde de yaşamamız son derece önemlidir. Böylelikle yapamayacağımız iş, aşamayacağımız engel yoktur. Bu duygu ve düşüncelerle Aksaraylı hemşehrilerimin mübarek Kurban Bayramı'nı en içten duygularla kutlar, sağlık, esenlik ve mutluluk dileklerimle sevgi ve saygılar sunarım."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler