Kriter dergisinden darbe girişimine özel sayı

Kriter dergisinden darbe girişimine özel sayı

Derginin yeni sayısında, FETÖ'nün darbe girişimine karşı milletin sergilediği destansı direniş anlatıldı

İSTANBUL (AA) - Siyaset, Ekonomi ve Toplum Araştırmaları Vakfı (SETA) bünyesinde yayımlanan Kriter dergisi, Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimine karşı milletin sergilediği destansı direnişe özel sayı hazırladı.

SETA'dan yapılan açıklamaya göre, derginin dördüncü sayısında, FETÖ'nün darbe girişimiyle Türkiye’nin karşı karşıya kaldığı tehdidin milletçe nasıl bertaraf edildiği ve bundan sonraki sürecin nasıl şekilleneceği analiz edildi.

Yorum, görüş ve tanıklıklarla 15 Temmuz’u mercek altına alan dergi, dakika dakika darbe girişimi kronolojisi ve zengin infografiklerle okuyucularına arşivlik bir sayı sunuyor. Darbe girişimi sırasında şehit edilenler ve direniş kahramanları da özel sayfalarla dergide anılıyor.

Kriter Genel Yayın Yönetmeni Fahrettin Altun, derginin yeni sayısında "15 Temmuz’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında saf tutan milletin nasıl kıyama durduğunu" anlattı.

Burhanettin Duran ve İsmail Çağlar'ın da yazılarına yer verilen dergide, Hasan Basri Yalçın, Enes Bayraklı, Veysel Kurt, Talha Köse, Ufuk Ulutaş ve Muhittin Ataman'ın analizleri de bulunuyor.

Dergide, darbenin önlenmesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın liderlik rolü, darbe girişimi karşısında Batı medyası, ABD ve Avrupa’nın ikircikli tutumu, Türk milletinin gösterdiği şanlı direnişin İslam dünyasındaki yansımaları, FETÖ’nün toplumun dini yapısında ve duygularında oluşturduğu tahribat gibi yazılar da okunabiliyor.

Aylık olarak okuyucuyla buluşan dergiye, kitapevleri ve bayiler aracılığıyla ulaşılabiliyor. Dergiye abone olmak için ise "www.kriterdergi.com" adresinden detaylı bilgi edinilebilir.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler