Korona yok aşı hikaye dedi öldürüldü!

Korona yok aşı hikaye dedi öldürüldü!

Korona ve aşı karşıtı açıklamalarıyla öne çıkan ve 2 haftadır nerede olduğu bilinmeyen Tanzanya Devlet Başkanı John Magufuli'nin öldüğü açıklandı.

Korona ve aşı karşıtı açıklamalarıyla öne çıkan ve 2 haftadır nerede olduğu bilinmeyen Tanzanya Devlet Başkanı John Magufuli'nin öldüğü açıklandı.
Tanzanya Başkanı John Magufuli keçiden, koyundan, papav adlı tropikal bir meyveden örnekler aldırarak insan isimleriyle laboratuvara göndermişti. PCR testinde bir keçi ve papav adlı meyve pozitif çıkmıştı!
Küresel çeteye ilk karşı çıkan ve dur diyen Tanzanya Devlet Başkanı John Magufuli keçiler ve papayalar üzerinde de pozitif sonuç verdiğini söyleyerek ithal test kitlerini çöpe attırmıştı. Aşılar için ülkeme sokmam demişti!
Şu tarihi sözleriyle hatırlayacağız;
"İyi düşünmelisin, Aşılar tehlikelidir. Beyaz adam gerçekten 1 yıl içinde aşı bulabilseydi, şimdiye kadar Aids için bir aşı bulmalıydı; şimdiye kadar sıtma, otizm, alzheimer, parkinson ve kanser için bir aşı bulmuş olmalıydı”
Bu şaibeli ölüm dünya tarihine kara bir leke olarak yazılacak!

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.