Köpek saldırısına uğrayan 8 yaşındaki çocuğun kafasında derin yaralar oluştu

Gaziantep'in Nizip ilçesinde köpeğin saldırısına uğrayan 8 yaşındaki Cihan Ezel Deniz'in kafasında derin yaralar oluştu. Küçük Cihan Ezel, hastanede kafasına atılan 25 dikişin ardından gözlem altına alındı

Türkiye'de başıboş sokak köpekleri can yakmaya devam ediyor. Köpek saldırılarında bir çok can kaybı ve yaralanmaların, yola fırlayan köpekler nedeniyle kazaların yaşandığı ülke genelinde artık sahipli köpekler de her yaştan vatandaşın korkulu rüyası haline geldi.

Son olay Gaziantep'in Nizip ilçesinde yaşandı. Köpeğin saldırısına uğrayan 8 yaşındaki Cihan Ezel Deniz'in kafasında derin yaralar oluştu. Olay sonrası yakınları tarafından hemen hastaneye kaldırılan ve kafasına 25 dikiş atılan çocuk gözlem altına alındı.

Olay, öğle saatlerinde Gaziantep'in Nizip ilçesi kırsal Günaltı (Tilmiyen) Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, 8 yaşındaki Cihan Ezel Deniz, sokakta yürürken bir evin önünde bağlı olan köpeğin saldırısına uğradı.

Olay sonrası köpeğin pençelerinden güçlükle kurtarılan çocuğun kafasında derin yaralar oluştu. Talihsiz çocuk, yakınları tarafından hemen Nizip Devlet Hastanesine kaldırıldı. Küçük Cihan Ezel, hastanede kafasına atılan 25 dikişin ardından normal odada gözlem altına alındı.

Olay ilgili jandarma ekipleri tarafından inceleme başlatıldığı öğrenildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.