Konyaspor'un uçuşu bir kez daha iptal edildi! Fenerbahçe maçı oynanacak mı?

Konyaspor'un uçuşu bir kez daha iptal edildi! Fenerbahçe maçı oynanacak mı?

Konyaspor Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında yarın İstanbul'da oynayacağı maç için bir türlü havalanamadı. Yoğun kar yağışı nedeniyle uçuş saati 3 kez değiştirilen Konya-İstanbul uçağı iptal edilirse maç da ertelenecek mi?

Konyaspor Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında yarın deplasmanda saat 20.00'de Fenerbahçe ile karşılaşacak. Hava muhalefeti nedeni ile bir türlü Konya'dan ayrılamayan yeşil-beyazlı ekibin bekleyişi devam ediyor.

Fenerbahçe - Konyaspor maçı ne zaman oynanacak? Hem İstanbul'da hem de Konya'da yoğun kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle Türk Hava Yolları'nın pek çok uçuşu iptal edilirken Konyaspor'un gün içerisinde uçuş saati iki kez, akşam bir kez daha ertelendi.

konyahavalani.jpg

Kulüpten yapılan açılamada, "Futbol A Takımımızı İstanbul'a taşıyacak uçak, Konya Havaalanı pistinde meydana gelen buzlanma nedeniyle kalkış gerçekleştirememiştir. Uçağın kalkış saati tekrar ertelenmiştir" bilgisi verildi.

Bu gece ya da yarın sabahın ilk saatlerinde uçuş gerçekleşemezse Fenerbahçe - Konyaspor maçı ileri bir tarihe ertelenebilir.

Konu ile ilgili gelişmeleri memleket.com.tr'den takip edebilirsiniz.

havalimani.jpg

havalimanikonyakar.jpg

Konya Havalimanı’nda 24 uzman personelden oluşan karla mücadele ekibi, 12 ileri teknolojik araç, 16,40 ton de-icing (buz önleyici/çözücü) sıvı malzeme ile kar temizleme ve buzlanmaya karşı 7/24 görev yapıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.