Konyaspor'a taraftar morali

Konyaspor'a taraftar morali

Spor Toto Süper Lig’de 26.hafta mücadelesinde Kayserispor’u konuk edecek Atiker Konyaspor, bir günlük izin sonrasında yapılan antrenmanla hazırlıklarına başladı.

 

Kayacık Tesislerinde Teknik Direktör  Sergen Yalçın ve yardımcı antrenörleri yönetiminde yapılan antrenmana sakatlıkları nedeniyle sezonu kapatan Abdou Razack Traore ve Petar Filipovic katılmadı.

Antrenman öncesinde Nalçacılılar Taraftar Grubu Başkanı İbrahim Apalı ve grup üyeleri takım kaptanlarından Ali Turan’a bir buket takdim etti. Taraftarlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Prof.Dr. Hakan Salim Çağlayan’ın da hazır bulunduğu ziyarette grup adına konuşan Basın Sözcüsü İlker Kırnaz “Bizler tribünde sizler sahada her türlü azmedeceğiz ve savaşacağız. Her daim arkanızda olduğumuzu bilmelisiniz. Geçmişe sünger çektik. Kalan 9 haftada çok farklı bir tribün çok farklı bir takım göreceğiz. Tribünlerde ‘Konyaspor kümeye’ diye tezahürat yapanlara da en güzel cevabı Mayıs ayı ortalarında ligde kalarak vereceğiz. Herkes kendine inansın, güvensin” diye konuştu.

Teknik Direktör Sergen Yalçın da taraftarlara ziyaretlerinden ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Galatasaray maçında ilk 11’de forma giyen oyuncular koşu ve açma-germe hareketlerinin ardından tesislere geçerek yenileme çalışması yaptı.

Diğer oyuncular koşu ve ısınma hareketleri ile başlayan antrenmanı topa sahip olma, dar alanda oyun, çift kale maç ve İnterval koşu ile tamamladı.

kny_4560.jpg

kny_4567.jpg

kny_4545.jpg

kny_4656.jpg