Konyaspor tecrübelendi

Konyaspor tecrübelendi

UEFA Avrupa Ligi H Grubu’nu 1 puanla son sırada tamamlayan Atiker Konyaspor'un kulüp başkanı Ahmet Şan, kendileri için iyi bir tecrübe olduğunu, bundan sonra ise daha da tecrübeli olacaklarını söyledi

Gent maçında iyi bir oyun ortaya koyduklarını belirten Şan, "Birkaç tane iyi fırsatımız vardı. Gent takımı Braga'dan gelen iyi haberle son dakikalarda maça daha çok asıldı. Uzatma dakikalarında dahi olsa yenildik. En azından 1 puan alıp ülkemize 1 puan dahi kazandırmak isterdik. Kısmet değilmiş. Osmanlı'yı da tebrik ediyorum. Gayet güzel bir seri yakaladılar Avrupa'da. Fenerbahçe de inşallah tur atlar. Ülkemize inşallah puan kazandırırlar” dedi.  

KONYA’NIN TANITIMINA VESİLE OLDU
Avrupa Ligi’nin Konya'nın tanıtımı için güzel bir vesile olduğunu belirten Şan, "UEFA da zannedersem fair-play’e aday takım ve taraftara sahibiz. Gelen tüm UEFA delegeleri hep güzelliklerden bahsettiler. Bizim amaçlarımızdan bir tanesi de buydu. Tabi sportif olarak maalesef kendi hatamızdan özellikle Braga'daki maç, buradaki Braga maçı ve bugünkü maçta da puan ya da puanlar alabilirdik. Gruptan çıkma şansımız vardı. Bizim için en zor gruplardan bir tanesiydi. Hem teknik heyet ve hem de taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Gönül isterdi ki gruptan çıkalım. Önümüzdeki senelerde inşallah olur. Hem bizler hem de futbolcular için önemli bir tecrübe oldu. Tanıtımımızı iyi yaptığımızı düşünüyorum. Sportif başarılarında beraberinde geleceğini düşünüyorum “ ifadelerini kullandı.