Konyaspor taraftarına kötü haber! Aykut Kocaman'ı unutun

Konyaspor taraftarına kötü haber! Aykut Kocaman'ı unutun

Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, Aykut Kocaman'ın takımın başına geçmeyeceğinin kesinleştiğini açıkladı. Kuyt'ın da alternatifler arasında olduğunu belirten Özgökçen, yeni hocanın Adana Demirspor maçına yetişebileceğini söyledi.

Konyaspor, teknik direktör Aleksandar Stanojevic ile yollarını ayırmasının ardından yeni teknik direktörünü arıyor. Başkan Fatih Özgökçen, bugün yaptığı açıklamada Aykut Kocaman'ın takımın başına geçmeyeceğinin kesinleştiğini açıkladı.

Özgökçen, "Aykut Kocaman’ın uygun olmayacağına karar verdik. Kuyt alternatiflerden bir tanesi. Kuyt ile ilgili bazı tereddütlerimiz var. Kafamızdaki modeli nasıl Konyaspor'da uygularız onu düşünüyoruz. İsmi açıklanmayan başka alternatifler de var. Yeni hoca Adana Demirspor maçına yetişebilir." dedi.

Konyaspor, Süper Lig'in 11. haftasında Adana Demirspor ile karşılaşacak. Yeni teknik direktörünün bu maça yetişmesi bekleniyor.

Kuyt, teknik direktörlük kariyerine geçen sezon başında Feyenoord'da başladı. Ancak Hollanda ekibinde beklentileri karşılayamadı ve sezon sonunda görevinden ayrıldı.

Konyaspor'un yeni teknik direktörünün kim olacağı merakla bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.