Konyaspor Süper Lig'de transferin en sessiz takımı

Konyaspor Süper Lig'de transferin en sessiz takımı

2019-2020 futbol sezonu hazırlıklarını sürdüren Konyaspor, Süper Ligekipleri arasında şu ana kadar transferin en suskun takımı olarak dikkat çekti.

2019-2020 futbol sezonu hazırlıklarını sürdüren Konyaspor, Süper Ligekipleri arasında şu ana kadar transferin en suskun takımı olarak dikkat çekti. A. Razack Traore, Adis Jahovic ve Moryke Fofana ile yollarını ayıran yeşil-beyazlılar şu ana kadar, daha önce takımın formasını giyen Riad Bajic’i Udinese’den kiralık olarak kadroya katarken, Gençlerbirliği’nden de Alper Uludağ’ı renklerine bağladı.

EN AZ 3 TRANSFER

Konyaspor Teknik direktörü Aykut Kocaman 4-5 oyuncuyla görüşmelerin sürdüğünü ifade ederken en az 3 transfer yapacaklarını söyledi. Yeşil-beyazlılarda transferi en yakın isim Marin Anicic olarak gözüküyor. Astana’da oynayan Boşnak stoperle anlaşan yeşil-beyazlılar kulübü Astana ile görüşmelerini sürdürüyor. Pürüzler giderilebilirse Anicic,  Hollanda kampına katılacak giderilemezse bu transfer yatacak. Stoper, kanat, orta sahaya takviye yapmak isteyen yeşil-beyazlılarda, Yatabare’nin ayrılması halinde, ihtiyaç duyulursa forvet transferi de gündeme gelebilecek.