Konyaspor Semih'ten haber bekliyor

Konyaspor Semih'ten haber bekliyor

Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Güven Öten, Semih Şentürk ile transferi için görüştüklerini ve futbolcudan haber beklediklerini söyledi

Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Güven Öten, Semih Şentürk ile transferi için görüştüklerini ve futbolcucudan haber beklediklerini söyledi.

Spor Toto Süper Lig’in yeni takımlarından Torku Konyaspor’da transfer çalışmaları sürüyor. Yabancı oyuncu transferini İsveç Ligi takımlarından IFK Norrköping’de forma giyen 31 yaşındaki Gunnar Heidar Thorvaldsson ile 2 yıllık sözleşme imzalayarak noktalayan yeşil beyazlılar yerli forvet için görüşmelerini sürdürüyor.

Basın Sözcüsü Güven Öten, Fenerbahçe’nin satış listesine koyduğu Semih Şentürk ile transferi için görüştüklerini açıkladı. Futbolcuya istediği transfer ücretine yakın bir rakam önerdiklerini anlatan Öten, “Bu futbolcu ile Bursaspor'da ilgileniyor biz de ilgileniyoruz. Kendisine teklifimizi yaptık. İstediği ücrete yakın bir rakam verdik. Semih Şentürk’ten haber bekliyoruz. Hangi kulübü tercih edeceğini birlikte göreceğiz” dedi. 

Önceki ve Sonraki Haberler