Konyaspor, Fofana’dan cevap bekliyor

Konyaspor, Fofana’dan cevap bekliyor

Moryke Fofana ile yola devam etmek isteyen yeşil-beyazlılar, Fildişili oyuncuya teklifini sundu. Sezon içerisinde Konyaspor’dan ayrılmak istemesiyle gündeme gelen Fofana düşünmek için süre istedi

Atiker Konyaspor’un sözleşmesi sona eren Moryke Fofana ile yola devam etmek istiyor. Yeşil-beyazlı yönetimin Fildişili oyuncuyla görüştüğü ve teklifini sunduğunu, Fofana’nın düşünmek için süre istediği öğrenildi. Fofana, Konyaspor’da 6’sı Avrupa maçlarında olmak üzere toplam 104 maçta forma giydi ve bu maçlarda  12 gol, 2 asistlik performans sergiledi.

BURSASPOR’A HABER GÖNDERMİŞTİ

27 yaşındaki oyuncunun ismi sezon içerisinde sezon sonunda ligden düşen Bursaspor’la anılmış, özelikle Bursa medyası Fildişili’nin Bursaspor’a haber gönderdiği yönünde haberler yapmıştı. Sezon arası kampında takımın o zamanki hocası Samet Aybaba "İyi ama yardımcı oyuncu. Bizim direkt skora etki edecek isme ihtiyacımız var. İsimleri konuşulduğu için söylüyorum. Okaka ve Diouf tarzı. Böyle futbolcular takıma faydalı olur. Söylediğim gibi, alacaksak en iyisini alalım yoksa gerek yok. Hayat devam ediyor. Altyapımızdan yetiştirdiğimiz oyuncular var" ifadelerini kullanmıştı. 

 

Etiketler :