Konyaspor cephesinden Serdar Gürler'e sert tepkiler

Konyaspor'un Başakşehir'e 2-1 yenildiği erteleme maçı sonrası Serdar Gürler'in soyunma odasında yaptığı hareket Konyaspor taraftarını kızdırdı. Taraftar Serdar'ın Ahmet Çalık'ın hatırasına saygı göstermediği görüşünde.

Konyaspor, erteleme mücadelesinde Başakşehir'e konuk oldu. Zorlu mücadele sonrasında yeşil beyazlılar sahadan boynu bükük ayrıldı.

Kıran kırana geçen mücadele sonrasında Konyaspor'dan olaylı bir şekilde ayrılan Serdar Gürler'in hareketlerine kimse anlam veremedi.

Maç sonunda taraftarına üçlü çektiren ve ilk golden sonra aşırı sevindiği görülen Serdar'ın soyunma odasında verdiği poz da büyük tepki gördü.

Serdar, soyunma odasında bacak arasını gösteren bir poz verdi. Konyaspor taraftarı da bir hafta önce canlı yayında Ahmet Çalık'ın adını duyunca ağlamaklı olan Serdar'ın rol yaptığı görüşünde.

serdar-gurler.jpgbasaksehir-paylasim.jpg

Serdar Gürler'in kulubü Başakşehir, o pozu keserek verdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum