Konyaspor bildiğiniz gibi

Konyaspor bildiğiniz gibi

Süper Lig'in 17. haftasında Konyaspor, Samsunspor deplasmanında zorlu bir mücadeleye sahne oldu. Sokol Cikalleshi'nin golüyle öne geçen yeşil-beyazlılar, Ahmet Oğuz'un tartışmalı penaltı kararıyla 1-1 berabere kaldı.

Süper Lig'in 17. haftasında Konyaspor, deplasmanda Samsunspor'un konuğu oldu. Yeşil-beyazlılar, Sokol Cikalleshi'nin 29. dakikada kaydettiği penaltı golüyle 1-0 öne geçerek ilk yarıyı bu skorla tamamladı. Ancak, ikinci yarıda Samsunspor etkili bir performans sergileyerek, Emre Kılınç'ın çektiği penaltıyla Olivier Ntcham'ın attığı golle skoru 1-1'e getirdi. Bu beraberlikle her iki takım da puanını 15'e çıkardı.

Maçta dikkat çeken bir olay ise Konyaspor'un sağ bek oyuncusu Ahmet Oğuz'un performansıydı. Oğuz, Samsunlu Emre Kılınç'a yaptığı müdahale sonucu tartışmalı bir penaltıya sebebiyet verdi. Bu, Ahmet Oğuz'un sezon içinde üçüncü kez penaltıya sebep olduğu anlamına geldi. Performansı sıkça tartışılan sağ bek, sezonun ilk haftasında İstanbulspor maçında ve 8. haftada Hatayspor karşılaşmasında da benzer hatalara imza atmıştı.

Öte yandan, Konyaspor'un orta saha oyuncusu Alexandru Cicaldau ise maçta bir penaltı daha kazandırarak takımına önemli bir avantaj sağladı. Rumen oyuncu, daha önce sezonun 2. haftasındaki Antalyaspor maçında da benzer bir katkı sağlamıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.