Konyaspor-Başakşehir maçı bedava maç yayını! Periscope'ta maç esnasında kısıtlama var

Konyaspor-Başakşehir maçı bedava maç yayını! Periscope'ta maç esnasında kısıtlama var

Konyaspor Süper Lig'de uzun bir aranın ardından seyircisinin önünde bir maça çıkıyor. Geçtiğimiz hafta deplasmanda Sivas'ı yenen Konyaspor'da hedef Başakşehir'i de yenmek.

Konyaspor Süper Lig'de çok anlamlı bir maça çıkacak. Salgın nedeniyle tribünlerinde uzun bir süredir seyirci olmayan Konyaspor, rakibi Başakşehir'i ağırlayacak.

Ligin ikinci haftasındaki mücadele ise büyük anlamlar içeriyor.

Sportif anlamda Konyaspor'da önemli başarılara imza atan Teknik Direktör Aykut Kocaman da uzun bir aranın ardından Konya seyircisinin karşısına çıkacak.

Öte yandan geçtiğimiz sezon Başakşehir kadrosuna geçen ve uzun yıllar Konyaspor formasını terleten Ömer Ali Şahiner de bu önemli mücadelede Konyalı taraftarlarla buluşacak.

Ligin ilk haftası geride kalırken Konyaspor 3 puanla 8. sırada yer alıyor. Başakşehir ise geçtiğimiz hafta Alanyaspor'a 1-0 mağlup olarak lige başlamıştı.

MAÇ CANLI YAYINI

Bu yıl da Süper Lig maç yayınları BeinSport'ta olacak. Kaçak yayın olarak tabir edilen maç yayınları ise büyük cezaları beraberinde getiriyor. Ayrıca BTK da yayınların Türkiye'de izlenmemesi için yayın durduruyor.

Geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezon da Periscope üzerinden canlı yayınlar maçların oynandığı esnada durduruluyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.