Konyaspor-Adana Demirspor 12. randevuya çıkıyor

Konyaspor-Adana Demirspor 12. randevuya çıkıyor

Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında Konyaspor ile Adana Demirspor, kritik bir karşılaşmada kozlarını paylaşacak. İşte iki takımın form durumu ve maç öncesi detaylar...

Trendyol Süper Lig'in heyecan dolu 29. haftasında, Konyaspor evinde Adana Demirspor'u konuk edecek. Maç, yarın saat 16.00'da Konya Büyükşehir Belediye Stadı'nda gerçekleşecek. Yeşil-beyazlılar, ligde 7 galibiyet, 10 beraberlik ve 11 mağlubiyetle 31 puan topladı ve 14. sırada yer alıyor. Mavi-lacivertliler ise 35 puanla 10. sırada bulunuyor; 8 galibiyet, 11 beraberlik ve 9 mağlubiyet elde ettiler.

Son beş lig maçında Konyaspor, 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı, rakip fileleri 5 kez havalandırdı ve kalesinde sadece 2 gol gördü. Adana Demirspor ise aynı süreçte 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 mağlubiyetle 6 gol atarken, kalesinde 9 gol gördü.

İki takım arasında bu maçla birlikte oynanacak olan 12. randevuda, Konyaspor 4 galibiyet alırken, Adana Demirspor da 4 kez rakibini mağlup etti. 3 maç ise beraberlikle sonuçlandı. Konyaspor, sahasındaki maçlarda 3 galibiyet elde ederken, Adana Demirspor ise 1 galibiyet aldı. Bu sezonun ilk yarısında Adana'da oynanan mücadele, 3-0 Adana Demirspor'un üstünlüğüyle sonuçlandı.

Konyaspor, Bosnalı Teknik Direktör Fahrudin Omerovic yönetiminde çıktığı son 8 lig maçında 3 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet alırken, rakip fileleri 9 kez havalandırdı. Adana Demirspor ise Hikmet Karaman yönetimindeki son 8 lig maçında 1 galibiyet, 3 beraberlik ve 4 mağlubiyet alarak 6 puan topladı.

Karşılaşmayı Volkan Bayarslan yönetecek. Bayarslan'ın yardımcılıklarını Volkan Ahmet Narinç ve İbrahim Çağlar Uyarcan yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Muhammet Ali Metoğlu olacak. Bu, Volkan Bayarslan'ın Konyaspor'un 18 maçında düdük çalacağı üçüncü maç olacak. Yeşil-beyazlılar, söz konusu maçların 6'sını kazanırken, 3'ünde mağlup oldu. 9 maçta ise kazanan taraf olmadı.

Konyaspor-Adana Demirspor 12. randevuya çıkıyor

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.