Konya’nın o ilçesinde 3 ayrı operasyon! 17 gözaltı

Konya’nın o ilçesinde 3 ayrı operasyon! 17 gözaltı

Konya polisinin suç ve suçlularla mücadelesi devam ediyor. Ereğli ilçesinde düzenlenen 3 ayrı operasyonda, 11 bin 200 adet uyuşturucu hap, 68 adet ruhsatsız av tüfeği, çok sayıda ruhsatsız tabanca ele geçirilirken, operasyonlarda 17 şahıs gözaltına alındı

Türkiye'de emniyet güçlerinin suç ve suçlularla mücadelesi aralıksız devam ediyor. Konya'nın Ereğli ilçesinde son olarak gerçekleştirilen 3 ayrı operasyonda, 11 bin 200 adet uyuşturucu hap, 68 adet ruhsatsız av tüfeği, çok sayıda ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Kumar oynayan 26 kişiye ise 430 bin lira ceza uygulandı. Operasyonlarda toplam 17 şüphelinin gözaltına alınarak adli birimlere sevk edildiği açıklandı.

Edinilen bilgiye göre, Konya Emniyet Müdürlüğü Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri suç ve suçlularla mücadelesini sürdürüyor. Bu çerçevede polis ekipleri, uyuşturucu ticareti yaptığı tespit edilen şüphelilere yönelik düzenlediği operasyonda, miktar metamfetamin, sentetik kannabinoid, esrar ve 11 bin 200 adet uyuşturucu hap maddesi ele geçirilirken, 7 kişi gözaltına alındı.

eregli3.jpg

Polis ekiplerin, ruhsatsız silah ticareti yapan ve kullanan şahıslara yönelik düzenlediği operasyonda ise 68 adet ruhsatsız av tüfeği, 5 adet ruhsatsız tabanca ve 16 adet kurusıkı tabanca yakalanarak el konulurken 5 kişi gözaltına alındı.

eregli2.jpg

Öte yandan, kumar oynatan ve oynayan şahıslara yönelik gerçekleştirilen operasyonda da, 26 kişi tespit edilerek toplamda 430 bin lira cezai işlem uygulandı. Ayrıca yapılan kimlik sorgularında aranması ve kesinleşmiş hapis cezası bulunan 5 kişi yakalandı. Gözaltına alınan toplam 17 şüphelinin emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildiği açıklandı.

eregli.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.