'Konya’nın Enerjisi Türkiye’yi Aydınlatıyor' temalı Enerji Zirvesi ve Fuarı için geri sayım başladı

'Konya’nın Enerjisi Türkiye’yi Aydınlatıyor' temalı Enerji Zirvesi ve Fuarı için geri sayım başladı

Konya Enerji Zirvesi ve Fuarı, 27-28-29 Nisan 2023 tarihlerinde Tüyap Konya Uluslararası Fuar Merkezi'nde “Türkiye Yüzyılı'nda Konya’nın Enerjisi Türkiye’yi Aydınlatıyor” teması ile gerçekleştirilecek

Konya Enerji Zirvesi ve Fuarı, 27-28-29 Nisan 2023 tarihlerinde Tüyap Konya Uluslararası Fuar Merkezi'nde “Türkiye Yüzyılı'nda Konya’nın Enerjisi Türkiye’yi Aydınlatıyor” teması ile gerçekleşecek.

KASKON Fuarcılık tarafından 27-29 Nisan 2023 tarihleri arasında Konya Ticaret Odası-TÜYAP Konya Uluslararası Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilecek Konya Enerji Zirvesi ve Fuarı, 09.00-18.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

ENERJİ SEKTÖRÜNÜN ÖNCÜLERİ KONYA'DA BULUŞACAK

Konya Enerji Zirvesi ve Fuarı'na sektörün öncüleri, katılımcı ya da ziyaretçi olarak, enerji alanında çalışan bilim insanları, kamu, özel ve sivil toplum kuruluşlarının üst düzey temsilcileriyle tanışabilir, zirve programları çerçevesinde bu alandaki tüm yenilikleri takip edebilir, uluslararası ve yerel firmalarla iş ağlarını genişletebilecek.

Konya Enerji Zirvesi ve Fuarı kapsamında enerji verimliliği politikaları, sanayide enerji yönetimi, bölgesel güneş ve rüzgar enerji yatırımları ve bu yatırımların geleceği, temiz enerji teknolojileri, lisanssız enerji üretiminde yeni dönem, enerji hukukunda yeni düzenlemeler zirvenin öne çıkan konuları olacak.

3-konya-enerji-fuari.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler