Konyalı minik yüreklerden kardeşlik örneği

Konyalı minik yüreklerden kardeşlik örneği

Konya'nın Selçuklu ilçesinde bulunan Kemal Rızvanoğlu İlkokulu öğrencileri, İsrail'in Filistin'deki vahşi saldırısında şehit olan Gazzeli kardeşleri için Kızılay'ın başlattığı destek kampanyasına 100 bin TL bağışladı.

Selçuklu Kemal Rızvanoğlu İlkokulu öğrencileri, dünya genelinde yankı uyandıran İsrail'in Filistin'e yönelik vahşi saldırısında hayatını kaybeden Gazzeli kardeşleri için duyarsız kalmadı. Minik yürekler, Filistinli bebeklerin yaşadığı acıya derinden dokunarak, "Mutlaka yapabilecek bir şeyimiz olmalıdır" düşüncesiyle harekete geçti.

Konya Kızılay Derneği tarafından başlatılan Filistin'e şartlı destek kampanyası, okulun İnsani Yardım Çalışmaları kapsamında öğrencilerin ilgisini çekti. Okul Aile Birliği, idareciler, öğretmenler ve veliler gönülden bağışlayarak toplamda 100 bin TL. parayı Kızılay Derneği'nin Konya Şubesi Filistin Şartlı Nakdi Bağış hesabına yatırdı.

Bağışta bulunan öğrenciler, sadece kendi okullarında değil, tüm okullarda benzer kampanyaların başlatılmasını ve Gazzeli kardeşlerinin yanında durulmasını istiyor. Öğrencilerin dilekleri arasında, "Rabbim Gazzeli çocukları ve topraklarını en kısa sürede işgalcilerden kurtar" duası da yer alıyor.

dekont.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum