Konyalı aşı olmak istemiyor mu?

Konyalı aşı olmak istemiyor mu?

Bazı kesimler Türkiye'de aşı yok yaygarası koparadursun ülke genelinde aşılama çalışmaları hızla devam ediyor. İlk dozu olan vatandaşlar iki dost aşıda da biraz temkinli gibi görünüyor. Vatandaşların gerekçeleri ise farklı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bu hafta içinde yaptığı açıklamada Türkiye nüfusunun 3 katı aşı anlaşması yaptıklarını ve aşılama çalışmalarının da aralıksız devam ettiğini bildirdi.

14 milyondan fazla vatandaşa birinci doz, 10 milyon kişiye de 2 doz aşının yapıldığı Türkiye'de geçtiğimiz ay aşı için ikna ekipleri oluşturulmuş ve aşı sırası gelen vatandaşların eğilimleri takip altına alınmıştı.

Özellikle sosyal medyada bazı vatandaşlar aşının etkisinden şüpheli oldukları konusunda görüş bildirirken, son haftalarda aşı olanların da yoğun bakıma kaldırıldığı duyumları aşıya olan talebi azaltmış görünüyor.

Yerliye güven fazla

Konya ve Türkiye genelinde birçok vatandaş ise ülkede devam eden aşı çalışmalarını takip ettiğini ve sırası geldiğinde yerli aşı olmak istediğini söylüyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.